Palveluntarjoajalle

Parempaa asiakaspalvelua Vammaiskortin avulla

Vammaiset ihmiset ovat tärkeä ja kasvava palveluiden kohderyhmä. EU:n Vammaiskortti ja sen tunnettuus lisää vammaisten henkilöiden osallisuutta, yhdenvertaisuutta ja aktiivisuutta. Tarvitsemme myös sinun organisaatiosi tukea, jotta Vammaiskortti saadaan laajasti käyttöön koko maassa.

EU:n Vammaiskortti on vammaiselle henkilölle kätevä tapa todentaa esimerkiksi avustajan tarve tai muun erityisen tuen tarve palveluita käyttäessään. Huom! Jos haluatte hyödyntää Vammaiskorttia asiakaspalvelussanne, ilmoita oma organisaatiosi Vammaiskorttikohteeksi. Vammaiskorttikohteiden lista löytyy näiltä sivuilta kohdasta Vammaiskorttikohteet.

Toivomme kuitenkin, että säilytätte jo toimiviksi todetut lippu- ja avustajakäytännöt Vammaiskortin rinnalla myös jatkossa, sillä korttia käyttää vain osa erityistä tukea tarvitsevista ihmisistä.

Ryhdy edelläkävijäksi – ilmoita palvelusi Vammaiskorttikohteeksi!

Haluatko palveluillesi lisää positiivista näkyvyyttä ja uusia asiakkaita? Tule mukaan edistämään vammaisten ihmisten osallisuutta ja mahdollisuutta aktiiviseen elämään! Vammaiskortti on mahdollisuus laajentaa asiakaskuntaa ja kehittää palveluista saavutettavampia huomioimalla vammaiset ihmiset yhtenä tärkeänä asiakasryhmänä.

EU:n Vammaiskortti lisää vammaisten ihmisten yhdenvertaisuutta, osallisuutta ja aktiivisuutta Euroopassa. Olisitteko omassa palvelussanne valmiita tarjoamaan esimerkiksi jonkin näistä? :

  • Vammaiskortin haltijan avustaja tai tukihenkilö pääsee aina maksutta palveluumme silloin, kun kortissa on A-merkintä.
  • Vammaiskortin haltijan avustaja tai tukihenkilö pääsee aina maksutta palveluumme.
  • Toimitiloissamme on esteetön sisäänpääsy ja kulku tilasta toiseen.
  • Toimitiloissamme on esteetön WC.
  • Toimitiloissamme on selkeät opasteet.
  • Toimitilojemme läheisyydessä on mahdollisuus esteettömään pysäköintiin.
  • Katsomossamme on pyörätuolipaikkoja.
  • Tiloissamme on induktiosilmukka.
  • Toimitilojemme esteettömyystiedot löytyvät selkeästi omilta verkkosivuiltamme
  • Koko henkilökuntamme on sitoutunut parhaalla mahdollisella tavalla palvelemaan vammaista asiakastamme.

Olemme avoimia myös kaikille muille ehdotuksille. Miten sinun organisaatiosi haluaisi olla mukana?

Ilmoita oma organisaatiosi mukaan Vammaiskorttikohteeksi tästä linkistä.

Positiivista näkyvyyttä

Kaikille niille palveluntarjoajille, jotka lähtevät mukaan ja sitoutuvat kortin toimeenpanoon, tarjoamme näkyvyyttä näiden verkkosivujen lisäksi sosiaalisen median kanavissamme Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa. Kannustamme tulevat kortin käyttäjät myös jakamaan hyviä asiakaspalvelukokemuksiaan Vammaiskorttikohteissa tunnisteella #vammaiskortti.

Katso piirrosvideo EU:n Vammaiskortilla uusia tyytyväisiä asiakkaita. Lisää videoita aiheesta Vammaiskortin Youtube-tilillä.

Heräsikö kiinnostus tai kysymyksiä Vammaiskorttiin liittyen? Ollaan yhteydessä ja mietitään yhdessä, miten voisitte olla mukana!

vammaiskortti@kvps.fi
p.0800-122533 (ma ja ti klo 9-12, ke klo 12-15)