Palveluntarjoajalle

Parempaa asiakaspalvelua Vammaiskortin avulla

Vammaiset ihmiset ovat tärkeä ja kasvava palveluiden kohderyhmä. EU:n Vammaiskortti ja sen tunnettuus lisää vammaisten henkilöiden osallisuutta, yhdenvertaisuutta ja aktiivisuutta. Tarvitsemme myös sinun organisaatiosi tukea, jotta Vammaiskortti saadaan laajasti käyttöön koko maassa.

Ryhdy edelläkävijäksi – ilmoita palvelusi Vammaiskorttikohteeksi!

Haluatko palveluillesi lisää positiivista näkyvyyttä ja uusia asiakkaita? Tule mukaan edistämään vammaisten ihmisten osallisuutta ja mahdollisuutta aktiiviseen elämään! Vammaiskortti on mahdollisuus laajentaa asiakaskuntaa ja kehittää palveluista saavutettavampia huomioimalla vammaiset ihmiset yhtenä tärkeänä asiakasryhmänä.

Vammaiskorttikohteeksi pääsee esimerkiksi sitoutumalla tarjoamaan maksuttoman sisäänpääsyn sellaisen vammaisen henkilön avustajalle, jonka avustettavan kortissa on A-merkintä. Olemme avoimia myös kaikille muille ehdotuksille. Miten sinun organisaatiosi haluaisi olla mukana?

Positiivista näkyvyyttä

Kaikille niille palveluntarjoajille, jotka lähtevät mukaan ja sitoutuvat kortin toimeenpanoon, tarjoamme näkyvyyttä näiden verkkosivujen lisäksi sosiaalisen median kanavissamme Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa. Kannustamme tulevat kortin käyttäjät myös jakamaan hyviä asiakaspalvelukokemuksiaan Vammaiskorttikohteissa tunnisteella #vammaiskortti.

Katso piirrosvideo EU:n Vammaiskortilla uusia tyytyväisiä asiakkaita. Lisää videoita aiheesta Vammaiskortin Youtube-tilillä.

Heräsikö kiinnostus tai kysymyksiä Vammaiskorttiin liittyen? Ollaan yhteydessä ja mietitään yhdessä, miten voisitte olla mukana!

vammaiskortti@kvps.fi
p.0207 713 530